Tisztelt Partnereink!

 

Jelen levelünkkel szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy szervezeti átalakulások következtében az AGFA HealthCare N.V., az AGFA Egészségügyi Magyarország Kft. 100%-os tulajdonosa 2011. július 1-től a Silver Wood-IT Kft.-t bízta meg az AGFA termékek magyarországi disztribúciójával és a termékekhez kapcsolódó szolgáltatások nyújtásával.

Mivel az AGFA Egészségügyi Magyarország Kft. a továbbiakban képviseletként fog működni – a korábbi szerződéseknek, kötelezettségeknek a Silver Wood – IT Kft-nek történő átadás ütemében – magyarországi direkt értékesítését, illetve a szolgáltatások nyújtását fokozatosan megszünteti. Mostantól kezdetét veszi egy átadás-átvételi folyamat, mellyel kapcsolatban a Silver Wood – IT Kft. munkatársai rövid időn belül felkeresik Önöket.

Minden fél alapvető érdeke, hogy ez az átállás minél zökkenőmentesebben történjen meg és a megszokott szolgáltatási színvonalat az átmeneti időszak alatt és után is folyamatosan biztosítsuk. Ennek érdekében az AGFA Egészségügyi Magyarország Kft. és a Silver Wood –IT Kft. szorosan együtt fog működni, amit nagymértékben megkönnyít az a tény, hogy a Silver Wood-IT Kft. az AGFA Egészségügyi Magyarország Kft.-vel közös irodában fog tevékenykedni.

A Silver Wood – IT Kft. munkatársai szinte kivétel nélkül az AGFA Egészségügyi Magyarország Kft. korábbi alkalmazottai voltak, így széles körű tapasztalattal rendelkeznek mind a termékeket, mind a szolgáltatásokat illetően. Kollégáinkat továbbra is az eddig megszokott elérhetőségeiken (az e-mail címek kivételével) kereshetik. Mindezekre tekintettel minden okunk megvan azt feltételezni, hogy ez az átmenet valóban zökkenőmentesen fog lezajlani.

Bízunk benne, hogy az elmúlt években kialakult szakmai kapcsolatok a továbbiakban sem szakadnak meg, és együttműködésünk az új szervezet kereteiben is hosszú távú és zavartalan lesz.

 

 

Dr. Sarkadi Károly                                                                   Pados Balázs

 

Eredeti tajekoztato_level (PDF)