Az Agfa HealthCare a 150 éves szakértelmet és innovációt ünnepli 2017-ben az RSNA , bemutatva a termelékenységre és a költségekre gyakorolt ​​közvetlen hatással bíró korszerű megoldásait.

Az RSNA-n az Agfa HealthCare 150 éves születésnapjának megünnepléséhez csatlakozó szakembereink bemutatják, hogy a vállalat megoldásai hogyan eredményeznek költséghatékonyságot, miközben lehetővé teszik a beteg információk biztonságos elérését és a magas színvonalú ellátás biztosítását. A vállalat kiállítási témája a “150 év bizonyság”, mely gyakorlati bemutatók és esettanulmányokkal feldolgozásával mutatja be a vállalat jövőbe mutató megoldása, az Enterprise Imaging platform és a kiváló minőségű képfeldolgozási megoldások hatásait a betegellátásra.

 

A portfólió kiterjed a világhírű, szabadalmaztatott MUSICA® képfeldolgozásból származó dinamikus képalkotásra, a díjnyertes konvergens Enterprise Imaging platformra, amely szakterületenként létrehozható munkafolyamatokkal és átfogó képkezelési szolgáltatásokkal rendelkezik. A helyszíni bemutatók rávilágítanak arra, hogy a másfél évszázados tapasztalatok mennyire támogatták az Enterprise Imaging kiválóságát és a digitális radiográfiás minőséget.

“A mi 150 évünk során többször is bizonyítottuk elkötelezettségünket, hogy támogatjuk ügyfeleink stratégiai céljait a minőségi ellátás érdekében. Amint azt a Care See Can See című témánkban is megmutatjuk, az egyedülálló klinikai interaktív rendszerrel tovább erősítjük az orvosi képek értékét. Az RSNA 2017 híre, hogy megkaptuk az FDA jóváhagyását a XERO Xtend számára, amely 3D feldolgozást és fejlett klinikai alkalmazásokat biztosít a XERO Viewer-nek. Ezzel egy újabb nélkülözhetetlen eszközt kapnak a felhasználók a klinikai együttműködés előmozdításához és a képek megosztásához” nyilatkozta James Jay, az Agfa HealthCare  Imaging IT Solutions elnöke.

“Mint egy gazdag történelemmel rendelkező cég, folytatjuk az innovációt” – mondja Louis Kuitenbrouwer, az Agfa HealthCare Imaging alelnöke. “Az Agfa HealthCare MUSICA képfeldolgozó rendszere minden évtizedben egyre magasabb szintre lép, amelyet a dinamikus képalkotó szoftverünk nemrégiben bizonyított. Ez azt mutatja, hogy erősen elkötelezettek vagyunk a termelékenység, a hatékonyság és a képminőség javítása mellett, a sugárdózis folyamatos csökkentése mellett. “